Julerbjudande 2017 – Få boken Skeppsbron – i Göteborgs hjärta när du tecknar en prenumeration

Skäm bort dig själv eller någon annan med vår tidning och praktverket Skeppsbron – i Göteborgs hjärta. Just nu får du boken på köpet när du tecknar en prenumeration!

 

Den vackert illustrerade boken beskriver på 344 sidor hur Skeppsbron utvecklades från lerig älvstrand till maritimt hjärta i sjöfartsstaden Göteborg. Här skulle Alexander Keiller starta den mekaniska verkstad som senare blev Götaverken. Här skulle Karl X Gustaf dö och Evert Taube födas. Läs om skepp och fabriker, ballongfarare och redare.

Kristian Wedel och Lars O. Carlsson tecknar Skeppsbrons tjärdoftande historia, från 1600-tal till i dag.

Erbjudandet gäller nya prenumeranter och mottagare inom Sverige, så lång lagret räcker fram till 15 december.


Prenumerera på Sjöfartstidningen

En prenumeration på Sjöfartstidningen håller dig uppdaterad om vad som sker i sjöfarten. I elva nummer per år ger vi dig aktualiteter, rikligt illustrerade reportage, detaljerade fartygspresentationer och intressanta intervjuer med spännande branschmänniskor.

Sjöfartstidningen skriver om aktuella ämnen inom miljö, forskning, ny teknik, design, ekonomi och politik. Vi drar oss heller inte för att blicka bakåt och berätta om sjöfartens rika kulturhistoria. Vi som arbetar med tidningen gör alltid vårt yttersta för att spegla branschen på ett så intressant och nyanserat sätt som möjligt. Vi jobbar aktivt med att bilda opinion för en fördelaktig sjöfartspolitik. Som prenumerant hjälper du till att främja sjöfarten.

Beställ tidningen till din brevlåda:


Intresserad av tidningen till ditt företag?

En företagsprenumeration inkluderar två tidningar och kostar 1.830 kr. Räcker det med en tidning för ert företag kostar det 1.125 kr. Låter det intressant? Kontakta Ingela Öberg på: [email protected] eller 031-712 17 50.

Pensionerad men fortfarande sjöfartstokig?

Har du gått i pension men vill fortfarande ha koll på vad som händer i branschen? Då kan vi erbjuda en pensionärsprenumeration för endast 580 kr. Kontakta Ingela Öberg på: [email protected] eller 031-712 17 50.

Bosatt utanför Sverige?

För dig som vill ha tidningen till en adress utomlands kan vi erbjuda en prenumeration som kostar 115 euro om du är privatperson. Priset på en företagsprenumeration till utlandet är 145 euro för ett exemplar och 265 euro för två exemplar av tidningen. Kontakta Ingela Öberg på: [email protected] eller +46-31-712 17 50.

Adressändring?

Logga in på Mina Sidor med ditt prenumerationsnummer för att ändra dina kontaktuppgifter, begära uppehåll i prenumerationen eller liknande.