tidningar

Prenumerera på Sjöfartstidningen

En prenumeration på Sjöfartstidningen håller dig uppdaterad om vad som sker i sjöfarten. Vi ger dig de senaste nyheterna, rikligt illustrerade reportage, detaljerade fartygspresentationer och intressanta intervjuer med spännande människor.

tidningar

Sjöfartstidningen skriver om aktuella ämnen inom miljö, forskning, ny teknik, design, ekonomi och politik. Vi drar oss heller inte för att blicka bakåt och ge dig historiska berättelser och skrönor i Kajutlampan. Vi som arbetar med tidningen gör alltid vårt yttersta för att spegla branschen på ett så intressant och nyanserat sätt som möjligt. Vi jobbar aktivt med att bilda opinion för en fördelaktig sjöfartspolitik. Som prenumerant hjälper du till att främja sjöfarten.

Detta ingår i en prenumeration:

  • 11 nummer av Sjöfartstidningen
  • Full tillgång till sjöfartstidningen.se
  • Möjlighet att kommentera och debattera på vår hemsida
  • Nyhetsbrev varje vecka

Beställ tidningen till din brevlåda:


Intresserad av tidningen till ditt företag?

I en företagsprenumeration ingår två tidningar, samt full tillgång till vår hemsida. Prenumerationen kostar 1 780 kr. Låter detta intressant? Kontakta Ingela Öberg på: [email protected] eller 031-712 17 50.

Pensionerad men fortfarande sjöfartstokig?

Har du gått i pension men inte slutat vilja veta vad som händer i branschen? Då har vi en pensionärsprenumeration som också ger dig full tillgång till vår hemsida där du kan läsa och kommentera artiklar och debatter. Pris: 580 kronor. Kontakta Ingela Öberg på: [email protected] eller 031-712 17 50.