Prenumerera på Sjöfartstidningen

En prenumeration på Sjöfartstidningen håller dig uppdaterad om vad som sker i sjöfarten. I elva nummer per år ger vi dig aktualiteter, rikligt illustrerade reportage, detaljerade fartygspresentationer och intressanta intervjuer med spännande branschmänniskor för bara 895 kronor.

Sjöfartstidningen skriver om aktuella ämnen inom miljö, forskning, ny teknik, design, ekonomi och politik. Vi drar oss heller inte för att blicka bakåt och berätta om sjöfartens rika kulturhistoria. Vi som arbetar med tidningen gör alltid vårt yttersta för att spegla branschen på ett så intressant och nyanserat sätt som möjligt. Som prenumerant hjälper du till att främja sjöfarten.

Beställ tidningen till din brevlåda:

 

Intresserad av tidningen till ditt företag?

En företagsprenumeration inkluderar två tidningar och kostar 1.830 kronor. Räcker det med en tidning för ert företag kostar det 1.125 kronor. Låter det intressant? Kontakta Helle Fernsand på: [email protected] eller 0765 42 42 05.

Pensionerad men fortfarande sjöfartstokig?

Har du gått i pension men vill fortfarande ha koll på vad som händer i branschen? Då kan vi erbjuda en pensionärsprenumeration för endast 580 kronor. Kontakta Helle Fernsand på: [email protected] eller 0765 42 42 05.

Bosatt utanför Sverige?

För dig som vill ha tidningen till en adress utomlands kan vi erbjuda en prenumeration som kostar 115 euro om du är privatperson. Priset på en företagsprenumeration till utlandet är 145 euro för ett exemplar och 265 euro för två exemplar av tidningen. Det finns också en utlandsprenumeration för pensionärer, priset är 75 euro. Kontakta Helle Fernsand på: [email protected] eller +46 (0) 76 542 42 05.

Adressändring?

Logga in på Mina Sidor med ditt prenumerationsnummer för att ändra dina kontaktuppgifter, begära uppehåll i prenumerationen eller liknande.