Prenumerera

Prenumerera på Sjöfartstidningen

En prenumeration på Sjöfartstidningen håller dig uppdaterad om vad som sker i sjöfarten. I elva nummer per år ger vi dig aktualiteter, rikligt illustrerade reportage, detaljerade fartygspresentationer och intressanta intervjuer med spännande branschmänniskor för bara 895 kronor.

Sjöfartstidningen skriver om aktuella sjöfartsrelaterade ämnen inom miljö, forskning, ny teknik, design, ekonomi och politik. Vi drar oss heller inte för att blicka bakåt och berätta om sjöfartens rika kulturhistoria. Vi som arbetar med tidningen gör alltid vårt yttersta för att spegla branschen på ett så intressant och nyanserat sätt som möjligt. Som prenumerant hjälper du till att främja sjöfarten.

Priser (SEK):

Privatperson: 895:-

Privatperson, digital: 850:-

Pensionär: 580:-

Företagsprenumeration, en tidning: 1.125:-

Företagsprenumeration, två tidningar: 1.830:-

Bosatt utanför Sverige?

För dig som vill ha tidningen till en adress utomlands kan vi erbjuda en prenumeration för 1.150 SEK om du är privatperson. Priset på en företagsprenumeration till utlandet är 1.450 SEK för ett exemplar och 2.650 SEK för två exemplar. Det finns också en utlandsprenumeration för pensionärer för 750 SEK.  

Behöver du adressändra?

Logga in på Mina Sidor med ditt prenumerationsnummer för att ändra dina kontaktuppgifter, begära uppehåll i prenumerationen eller liknande.

Har du frågor om din prenumeration?

Kontakta sjofartstidningen@flowyinfo.se,
+46 (0)8-522 183 14 (telefontid mån–fre kl 08.00–18.00)