• Årets huvudsponsorer

  Sjölog är gjort av studenter, för studenter. Då tycker vi att det ska synas även på banketten. Vi är väldigt glada att studenterna har tagit detta till sig också och att de visar att intresset finns för att träffa och mingla med er under lite mer avslappnade former.

 • Sjölog 2024

  Vi i projektgruppen har varit igång ordentligt sen mitten på september och känner att vi börjar få ihop en riktigt trevlig mässa. Vi har också märkt ett väldigt stort intresse från studenter på sjösektionen för att vara företagsvärd, något jag själv och flera andra i projektgruppen var förra året.

 • En månad till Sjölog

  73 rederier/företag kommer att delta, vilket innebär att hela Lindholmen Science Park är fullbokad. Superkul tycker vi och ser fram emot mässan.

 • Fullspäckad Forumdag

  Vi välkomnar Harald Treutiger som gästföreläsare på vår Forumdag. Harald kommer att inspirera och berätta om sin resa "Från jungman på ostindiefararen Götheborg till kapten”.

 • Nu kör vi!

  Det känns nästan overkligt att efter över två år äntligen kunna planera en fysisk mässa utan en massa frågetecken. Vi i projektgruppen har varit hoppfulla kring coronasituationen och haft förhoppningen att de skulle lätta i mars. Vilket det gjorde. Nu...

 • Huvudsponsorer och forumdagen

  Nu kan vi stolt presentera årets huvudsponsorer: Stena Line och Wallenius Marine! Stena och Wallenius har varit våra huvudsponsorer i många år och vi är verkligen tacksamma att de vill ställa upp i år igen. Båda företagen kommer att ställa...

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.