Frågor och svar om inloggning

Hur loggar jag in på Sjöfartstidningens hemsida?

Första gången man loggar in på sjofartstidningen.se eller e-tidningen behöver man skapa ett användarkonto i systemet Connect ID genom att uppge sin e-postadress.

Om du inte redan är prenumerant på Sjöfartstidningen kan du teckna en prenumeration här: https://www.sjofartstidningen.se/prenumerera/

Hur skapar jag en användare?

Man skapar ett konto första gången genom att klicka på en blå länk längst ned i inloggningsrutan som heter ”Jag vill registrera en ny användare”.

Skriv in den e-postadress som du använder för din prenumeration. När du skriver i din e-postadress stämmer systemet av att den finns i vårt prenumerantregister. Det skickas ett mail med en engångskod till din e-postadress. Skriv in engångskoden i rutan och tryck på ”fortsätt”.

Efter de här stegen kan du i fortsättningen logga in på sjofartstidningen.se och e-tidningen genom att uppge din e-postadress och det lösenord du själv har valt.

Jag har en prenumeration på papperstidningen. Gör det att jag kan läsa gratis på webben?

Ja visst! Det enda du som prenumerant behöver göra är att första gången skapa ett användarkonto i systemet Connect ID. När du gjort det kan du sedan alltid logga in med din e-postadress och det lösenord man valt.

Mina uppgifter som jag loggat in med tidigare fungerar inte längre. Varför?

Tidigare användes inloggning med kundnummer för att logga in i e-tidningen. Vi har nu bytt system, och i fortsättningen kommer man att logga in till både hemsidan och e-tidningen med ett gemensamt inlogg via Connect ID. Även om du tidigare loggat in i e-tidningen behöver du nu skapa en användare i Connect ID. Se ovan för hur man skapar en ny användare.

Det verkar som att jag inte finns i systemet, fast jag har en prenumeration?

Det kan möjligen bero på att vi inte har din e-postadress registrerad i vårt prenumerationssystem. Skicka ett mail till nina@sjofartstidningen.se så hjälper hon dig.

Om du ändå får problem, kontakta Flowy som sköter Sjöfartstidningens prenumerationer: sjofartstidningen@flowyinfo.se eller +46 (0)8-522 183 14 (telefontid mån–fre kl 08.00–18.00)

Hur vet jag om jag är prenumerant?

Du har ett kundnummer eller prenumerationsnummer. Detta kan bland annat hittas på inbetalningsavier och liknande från oss. Om du ändå inte vet om du har en prenumeration kan du skicka ett mail till nina@sjofartstidningen.se

Du kan också kontakta Flowy som sköter Sjöfartstidningens prenumerationer: sjofartstidningen@flowyinfo.se eller +46 (0)8-522 183 14 (telefontid mån–fre kl 08.00–18.00)

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.