Årets huvudsponsorer

Det är väldigt kul att återigen kunna presentera Wallenius Marine och Stena Line som våra huvudsponsorer. Två företag som har stöttat Sjölog och vårt arbete i många år, något vi är otroligt tacksamma för. Det ger oss en stor trygghet. Tack!

Under veckan som gått har vi även påbörjat vår försäljning av bankettbiljetter till studenter på Sjösektionen. Trots att det är nästan två månader kvar till mässan så har vi redan sålt mer biljetter än vad som gjordes förra året. Det var något vi tog med oss från oss själva och från er företag från förra årets bankett.

Sjölog är gjort av studenter, för studenter. Då tycker vi att det ska synas även på banketten. Vi är väldigt glada att studenterna har tagit detta till sig också och att de visar att intresset finns för att träffa och mingla med er under lite mer avslappnade former.

Det börjar även dra ihop sig för sista anmälningsdag för mässan. Det finns några få monterplatser kvar, så är ni inte anmälda än så gör detta innan 15 december. Intresseanmälan görs via vår hemsida.

Allt gott!

Kommentarer

Skriv en kommentar Svara till

Alla kommentarer granskas och modereras av vår redaktion innan de publiceras. Din email kommer aldrig bli publik.