Nu kör vi!

Det känns nästan overkligt att efter över två år äntligen kunna planera en fysisk mässa utan en massa frågetecken. Vi i projektgruppen har varit hoppfulla kring coronasituationen och haft förhoppningen att de skulle lätta i mars. Vilket det gjorde. Nu går vi vidare med planeringen av forumdagen och mässdagen (9–10 Mars).

Det som pågår i gruppen just nu är detaljplanering av mässan och de sista anmälningarna rullar in. Vi har förståelse för er företag som varit tveksamma på att medverka med tanke på restriktionerna men nu vet vi nästan säkert att vi kan utföra en mässa precis som vanligt.

Har ni varit tveksamma på att anmäla er är det hög till att skicka in er anmälan nu.

Som nämnts i tidigare inlägg har vi valt att satsa mer på studenterna detta året och förbereda dem för mässan och arbetslivet. Det blir CV-workshop och inspirationsföreläsning under forumdagen och även en högintressant paneldiskussion av folk från sjöfart- och logistikbranschen.

Under mässan kommer den traditionsenliga “Speakers Corner” ske med föredrag av aktuella företag inom branschen. “Speakers Corner” är sponsrat av Svensk Sjöfart.

Självklart kommer mässdagen avslutas med en bankett, kanske träffar du din nya arbetsgivare eller arbetstagare?

Vi i projektgruppen ser mycket fram emot Sjölog 2022 och att välkomna både utställare och besökare till Lindholmen Science Park.