Varför ska du besöka Sjölog?

Sjölog är en traditionsenlig mässa på Chalmers Sjösektion. Det är ett ypperligt tillfälle att få se vad arbetsmarknaden har att erbjuda efter studierna och en mötesplats för redan branschaktiva. Företagen som ställer ut ser fram emot att äntligen få träffa alla besökare efter långa pandemi-år med alternativa lösningar till mässor.

Som student kan du förvänta dig att träffa företag från sjöfart, transport och logistkisektorn. Flera spännande jobbmöjligheter kommer erbjudas på plats, så se till att komma på CV-workshopen för att göra dig så redo som möjligt inför mässdagen.

En ny sida av branschen som kommer ställa ut på mässan är företag från yacht-marknanden. Är du sugen på en sommar i franska rivieran, tveka inte att försöka hitta dem under mässan!

Som vanligt är det ett flertal rederier, agenter, speditörer och andra spännande företag närvarande – något för alla helt enkelt.

Om ovan inte är tillräckligt för dig så kommer det inte minst att vara intressanta talare i speakers’ corner under hela dagen, ges ut goodiebags och annan merch. Mingel på hög nivå och ett mycket trevligt evenemang i allmänhet.

För att se alla utställare, monterplan och detaljerat schema för forumdagen och mässadagen, besök www.sjolog.se eller kika in i vår “app” www.massa.sjolog.se