Fotograf: Pallas Group

Kategori: Tank

Ett års förlängning för Pallas Glory

Bomin hyr in tankfartyget Pallas Glory för ytterligare ett år från Pallas Group.

Bomin Bunkers Gibraltar deklarerar sitt optionsår i sysselsättningskontraktet för tankfartyget Pallas Glory, som ägs av Pallas Group. Det maltaflaggade fartyget är på 3.476 dwt och kommer att fortsätta att operera som bunkerfartyg i området vid Gibraltar och förse Bomins kunder med marinbränslen. Pallas Group uppger att man är tillfreds med den TC-rate som parterna ömsesidigt kom överens om för att gynna båda parter.

– Jag är glad att Bomin vill fortsätta att operera fartyget ytterligare ett år, vilket blir det tredje i rak följd. Pallasteamet ska fortsätta att göra sitt yttersta för att ge en god service till Bomins kunder som Pallas Glory servar med bränslen, kommenterar Fredrik Johansson, vd för Pallas Group AB (publ) med säte i Göteborg.

 

Kommentarer

 • Anonymous

  Vem bryr sig. Gynnar ju knappast ngn svensk!

 • Martin Rosengren

  @Anonym. Varför uttrycker du dig så: ”Vem bryr sig. Gynnar ju knappast ngn svensk!” Pallas är ett svenskt företag som betalar skatt på vinst. Källskatt för personalen på kontoret. Självklart ska vi bry oss om att det går bra för svenska företag inom sjöfartsnäringen. Gör det inte det kommer det aldrig att finnas några fler jobb.

 • Anonymous

  Det gynnar ju Fredrik om inget annat (och han är svensk tillsammans med resten av Pallas Group om jag inte missminner mig) Grattis Fredrik!

 • Anonymous

  Det menades nog någon svensk sjöman?

 • granqvist

  Missförstår ni med mening eller är ni bara korkade?
  Gynnar fan inte någon svensk sjöman!
  Sen att stollen med utflaggade bunkerbåtar och utländsk bemanning får Cash in är väll hans ensak, helt ointressant detta!

Skriv en kommentar Svara till

Alla kommentarer granskas och modereras av vår redaktion innan de publiceras. Din email kommer aldrig bli publik.