Fotograf: Seably

Kategori: Utbildning

Seably prisas för ny standard

Seably har belönats med Smart4sea Training Award för sitt samarbete med DNV, vilket anses ha skapat en ny standard i branschen när det gäller digitala utbildningsplattformar.

Utmärkelsen ges för att Seably i partnerskap med DNV varit med och skapat en helt ny standard för att säkra kvaliteten på digitala utbildningsplattformar, som det beskrivs i motiveringen. Bolaget blev det första att tilldelas standarden DNV SeaSkill ST-0595 som syftar till att säkerställa kvaliteten på utbildningsplattformar, såväl som inlärningsprodukter och drift. Standarden har utvecklats av DNV i samarbete med Seably som pilotkund.

Marknad som expanderar

Smart4sea Training Award delas ut till organisationer som väsentligt bidragit till utbildning inom sjöfartsindustrin, främjande av smart excellens och hållbar sjöfart.

– Vi är glada över att uppmärksammas för vårt engagemang för att tillhandahålla innovativa lösningar inom den maritima industrin. Under de senaste åren har den maritima utbildningsmiljön förbättrats dramatiskt genom ny teknik som ger bättre inlärningsupplevelser och tillåter enskilda innehållsleverantörer att dela med sig av sin expertis. När detta område expanderar är det absolut nödvändigt att standarder för icke-obligatorisk utbildning finns på plats för att skydda eleverna som tar kurserna. Därför är vi stolta över att vi idag är den enda digitala maritima utbildningsplattformen som har fått DNV SeaSkill-certifieringen, säger Seablys vd Andrea Lodolo.