Yvonne Höglund

Företag:

Yvonne Höglund

Yvonne Höglund är certifierad HR-specialist och den senaste medlemmen i Furetanks ägarfamilj som tagit steget in i företaget. Hon har tagit rollen som HR-direktör, med erfarenhet från många år inom detaljhandeln och andra branschsegment.

Efter studier banade Yvonne Höglund sin egen väg och samlade erfarenheter inom affärsutveckling och personalpolitik från olika företag, som hon nu tar med in till Furetank.

– Jag är stolt och glad över att få gå med mina syskon i företaget och bidra till att föra vidare det som min pappa, hans pappa och farfar har skapat. Jag växte upp inom sjöfarten och har bilder på mig själv som ett litet barn som springer runt på däck med en nappflaska. Det här är en spännande bransch och Furetank har valt att satsa stort engagemang på nationell sjöfartspolitik och branschen som helhet. Jag tycker att det är en väldigt inspirerande och stimulerande arbetsmiljö, säger Yvonne Höglund.

Den storskaliga rekryteringen av besättningar till de nya fartygen i Vinga-serien som levereras från varvet under de kommande åren är ett annat huvuduppdrag som engagerar personal- och HR-avdelningen under flera år framåt.

– Furetank idag är ett helt annat företag idag än när jag växte upp. Dess utveckling är nästan svår att förstå, allt går i en häpnadsväckande takt. Denna verksamhet är ständigt i rörelse, precis som vår personal. Nya hamnar, nya konstellationer av människor i nya och utmanande situationer. Du behöver bara ta tag, följa med och stötta företaget och människorna så gott du kan. Jag tycker att det är väldigt spännande.

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.