Företag:

Jonny Karlsson

Uddevalla Hamnterminal har rekryterat Jonny Karlsson till den nya rollen som HSEQ-samordnare. HSEQ står för Health, Safety, Environment and Quality och rollen innebär att Jonny kommer att koordinera och svara för avdelningens arbetsmiljö-, miljö- och kvalitetsarbete.

– Eftersom det här är en helt ny roll så har jag en stor chans att sätta min egen prägel på den. Jag har lång erfarenhet inom företaget och känner till de flesta och det mesta här. Innan det här har jag till största del arbetat som stuveriarbetare och utöver det var jag länge förtroendevald inom den fackliga organisationen. Det har gett mig bra koll på alla våra avtal och arbetsmiljöfrågor. Det tror jag kommer att vara en stor fördel i den här rollen och jag ser fram emot att ta med den kunskapen i min nya roll, säger han.

Jonny Karlsson har varit en del av Uddevalla Hamnterminal sedan 1994. Då började han, som den tredje generationen i sin familj, arbeta extra i stuveriet.

I sin nya roll ingår Jonny i vår driftavdelning och kommer att vara direkt involverad i det dagliga operativa arbetet på avdelningen samt fungera som ersättare för driftsamordnaren. I hans ansvarsområde ingår också visst personalansvar, men framför allt kommer hans fokus att vara på frågor som rör arbetsmiljö och kvalitet.

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.