Två chanser till internationell uppmärksamhet

Ta chansen att vinna, men nominera inte dig själv. RINA, The Royal Institution of Naval Architects, söker just nu bidrag från hela världen till två av sina tävlingar.

 

QinetiQ Maritime Innovation Award ska uppmuntra vetenskaplig och teknisk forskning inom hydrodynamik, framdrivning, strukturer och material som har potential att avsevärt förbättra design, byggnation och operation av fartyg och byggnader till havs. Fritt översatt. Visst finns det väl svenska, och för den delen finska exempelt på sådant som kan borde hålla väl så rba i en internationell  jämförelse.

 

Tävling nummer två som RINA vill ha bidrag till är Martitime Safety Award som ska tilldelas en person, företag eller organisation som gjort något enastående för sjösäkerheten vid ett enskilt tillfälle eller under en längre tid.

 

Man får som sagt inte nominera sig själv men väl företaget eller organisationen man jobbar på. Så alla som känner till något som förtjänar att lyfta fram, skriv 750 ord om saken och skicka in dem till RINA. Den som vill veta mer om priserna kan skriva och fråga RINA.

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.