Ännu ett podcast-tips!

Häromdagen tipsade vi här på redaktionsbloggen om det senaste avsnittet av Transportstyrelsens poddradio, där Föreningen Svensk Sjöfarts vd Pia Berglund intervjuas.

Självklart är det nu på sin plats att tips om sjöfartsprofilen Lena Göthbergs eminenta podcast ”The Shipping Podcast”! Här intervjuar Lena Göthberg både kända och mindre kända personer i sjöfartsbranschen, som till exempel Helén Jansson från Zero Vision Tool, Anders Brödje från Sjöfartsverket och Stena Line-vd:n Carl Johan Hagman.

Avsnitten är alldeles lagom långa, sisådär en halvtimme-trekvart, vilket gör att de passar perfekt att lyssna på väg till eller från jobbet. Eller när man vill koppla av från kommande julmiddagar med släkten och annat julestök under de kommande ledigheterna.      

Kommentarer

  • Lena Göthberg

    Tack för rekommendationen Lars & Sjöfartstidningen!
    Detta är så roligt att jobba med – det finns ju bara spännande människor i sjöfartsnäringen! Ju fler som prenumererar på podden desto högre upp kommer den på topplistorna och desto större chans att fler får lyssna på de spännande sjöfartsmänniskorna! Och lagom till jul kommer det en kort-intervju med en ny sjöfartskvinna varje dag. God jul & Gott nytt 2016!

Artikeln är stängd för fler kommentarer

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.