Välkommen!

Idag sjösätter vi vår nya webbsajt sjöfartstidningen.se. Ett stort projekt som inleddes under våren 2012. En hel del justeringar återstår dock. Vår ambition är att sajten skall vara som en välskött trädgård – den blir aldrig helt färdig och kan alltid bli ännu bättre. De närmaste månaderna kommer vi att lansera flera nya funktioner och tjänster på sidan.

sjöfartstidningen.se är en interaktiv sajt där du kan kommentera, debattera och dela med dig av dina kunskaper och åsikter. På hemsidan har vi fokuserat mycket på läsarupplevelsen. Vår nyhetsbevakning omfattar allt från kortare telegram till hela nyhetspaket med bakgrund och länkar till relaterade texter. Vår databas står samtidigt till ditt förfogande, där du själv kan göra sökningar. Vi har gjort en användarvänlig sajt som anpassar sig efter dig – oberoende av om du läser på dator, läsplatta eller smartphone.

Vi kommer att bevaka både lokala och globala händelser i sjöfarten från ett nordiskt perspektiv. Den gemensamma nämnaren blir det svenska språket. Utöver nyhetsförmedling knyter vi till oss flera olika delar av sjöfartsnäringen på hemsidan. Organisationer, föreningar och studenter inom sjöfartsnäringen kommer att berika sidan med egna bloggar. Du har möjlighet att kommentera och tycka till om allt som publiceras. Tillsammans med dig som läser och kommenterar skapar vi en dynamisk sajt där det hela tiden händer något och där dina åsikter och inlägg skapar debatt och bildar opinion.

Var inte blyg, kommentera och ge uttryck för dina åsikter. Tillsammans skapar vi en samlingsplats för sjöfarten som både syns och hörs, det behöver denna fantastiska men något anonyma näring.

Välkommen till nya sjöfartstidningen.se!

Kommentarer

  • Mattias jonasson

    kanon snyggt.Bra jobbat.Alltid trevligt att läsa sjöfartstidningen och nu blev det ännu bättre.

    MVH
    Mattias(vaktmästare,kommunalarbetare på oljerigg:)

  • Tusen tack så mycket! Hör gärna av er om ni hittar buggar och annat. Vi jobbar hårt med att åtgärda alla problem!

Skriv en kommentar Svara till

Alla kommentarer granskas och modereras av vår redaktion innan de publiceras. Din email kommer aldrig bli publik.