Välkommen till Sjösektionens blogg!

Sjösektionens medlemmar är en brokig skara. Vi, studenterna som valt att sätta kurs mot sjöfartens bana kommer från landets alla hörn. Vi är kvinnor och män med ett ålderspann som sträcker sig från gammal till ung. När vi infinner oss på Götaplatsen i augusti har vi som nyanlända studenter egentligen bara en sak gemensamt: vi är alla intresserade av att lära oss mer och bli en del av sjöfarten.

Vare sig du läser på Sjöfart och Logistik-, Sjökapten- eller Sjöingenjörsprogrammet så blir du som sjöstuderande på Chalmers medlem i Sjösektionen. Sektionen finns till för att säkerställa att studietiden på Chalmers förknippas med glädje och gemenskap. Vi är en del av Chalmers Studentkår och drivs helt ideelt av sjöstudenter för sjöstudenter.

Tanken med den här bloggen är att ni läsare skall få en inblick i vardagen hos sjöstudenter i Göteborg och få ta del av de aktiviteter som sektionen anordnar och deltar i. Bloggarna, som läser på sektionens olika program, ser fram emot att få dela med sig av sina erfarenheter. Den närmaste tiden handlar mycket om SJÖLOG, vår arbetsmarknadsmässa som går av stapeln 20-21 februari.

Har du några synpunkter eller frågor angående bloggen eller sektionens arbete, tveka inte att höra av dig!

Filip Feurst, Sektionsordförande, 2012/2013

Kommentarer

Skriv en kommentar Svara till

Alla kommentarer granskas och modereras av vår redaktion innan de publiceras. Din email kommer aldrig bli publik.