Fotograf: Stena Line

Kategori: Folk/företag | RoRo

Ny Head of Shipping Logistics på Stena Line

Stena Line har utsett Peter Kleberg till att leda Shipping Logistics.

Peter Kleberg tillträder sin nya befattning som Head of Shipping Logistics den 10 juni. Han har lång erfarenhet från både logistik- och rederibranschen och kommer närmast från North Sea RoRo AB där han har varit marknads- och försäljningsdirektör.

– Det ska bli jättespännande att ta mig an nya utmaningar på Stena Line. Jag har jobbat med frakt i stort sett hela mitt liv och provat på allt från att jobba som speditör till linjechef och nu senast marknadsdirektör. Stena Line har en enorm potential med sitt stora linjenät och sina moderna fartyg och har alla förutsättningar att lyckas med målsättningen att bredda fraktverksamheten mot att erbjuda helhetslösningar inom logistik, säger Peter Kleberg.

Breddar verksamheten

Stena Line arbetar med att bredda sin fraktverksamhet genom att utöka den traditionella kaj-till-kaj-verksamheten med kompletterande logistiklösningar som innebär att Stena Line kan ta hand om hela eller delar av större företags logistikkedja.

– Peter Kleberg har lång och bred erfarenhet och är helt rätt person att fortsätta driva och utveckla vårt arbete inom detta område, säger Freight Director Björn Petrusson på Stena Line.

Kommentarer

Skriv en kommentar Svara till

Alla kommentarer granskas och modereras av vår redaktion innan de publiceras. Din email kommer aldrig bli publik.