Information till våra prenumeranter av nyhetsbrevet

Dataskyddsförordningen GDPR träder i kraft den 25 maj 2018. Med anledning av detta är det vår skyldighet att informera nyhetsbrevets prenumeranter om vilka personuppgifter vi registrerar och varför.

För nyhetsbrevets prenumeranter registreras endast mottagarens e-postadress. För att vi ska kunna distribuera Sjöfartstidningens nyhetsbrev behöver vi upprätthålla ett register med dessa e-postadresser. Vi lämnar inte ut e-postadresserna till tredje part. Några andra personuppgifter än e-postadress registrerar vi inte för vårt utskick av nyhetsbrevet.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avregistreringslänken längs ned i nyhetsbrevet eller genom att kontakta oss på info@sjofartstidningen.se. Din mejladress stryks därefter från registret snarast möjligt. I nyhetsbrevets mottagarfält kan du se vilken e-postadress vi har registrerat och du kan när som helst meddela oss om korrigering av din e-postadress på info@sjofartstidningen.se. Kontakta oss gärna om du har några frågor!