Christopher Pålsson vid analysföretaget Maritime-insight.
Lars Andersson

Christopher Pålsson årets Sjöfartsprofil

Göta Älvklubben har utsett Christopher Pålsson till Årets Sjöfartsprofil 2015.

Relaterade artiklar

Diplom och blommor räcktes över av Göta Älvklubbens ordförande Per Öfverman.

– Jag är väldigt glad över den här utmärkelsen, som känns som ett bevis över att den verksamhet jag och mina medarbetare bedriver faktiskt gör skillnad, säger Christopher Pålsson som är vd på Maritime Insight Lloyd’s List Intelligence.

Verksamhet med världsrykte

Juryns motivering till utmärkelsen lyder som följer:

”Christopher Pålsson är en auktoritet inom sitt område och han har genom en effektiv utveckling av statistik och analysmodeller för sjöfartsnäringen skapat en verksamhet med världsrykte, som bidrar med stor nytta till sjöfartsnäringen både i och utanför Sverige, med kunder inom såväl det privata näringslivet som inom den statliga sfären.”

Göta Älvklubben, med säte i Göteborg, är ett  forum för människor inom sjöfartens näringar och för sjöfartsintresserade journalister.


Lämna en kommentar på "Christopher Pålsson årets Sjöfartsprofil"

Hittills finns det 3 kommentarer. Samtliga kommentarer granskas i förhand innan publicering.
Läs våra regler för kommentering!

  • Rolf B Bertilson Svara

    Det tycker jag dels var på tiden och dels ett förbaskat bra val! Få kan väl så mycket om både nationell som internationell sjöfart som Christoffer. Som sagt, bra val och stort grattis Christoffer om Du läser detta. Låt den flitiga lampan fortsätta lysa i det mysiga kontoret vid Älvens strand!

  • Nils-Erik Lindell Svara

    Grattis,
    den utmärkelsen har du verkligen förtjänat. Under många år har jag följt ditt arbete. Jag har imponerats av dina kunskaper och din oförtröttliga kamp för sjöfarten,
    Nils-Erik