Företag:

Andreas Andersson

Andreas Andersson är ny vd för Mälarhamnar. Han kommer närmast från en tjänst som Head of Maritime Service & Security på Copenhagen Malmö Port (CMP). Andreas Andersson börjar sin tjänst hos Mälarhamnar den 1 mars.

– Det är med otroligt stor glädje och nyfikenhet jag tar mig an rollen som vd för Sveriges största insjöhamn. Mälarhamnar har stor potential att växa och ta en än mer framträdande roll i Mälardalsregionen och kan bidra till positiv utveckling för såväl Västerås som Köpings kommuner. Jag ser fram emot att tillsammans med mina blivande kollegor på Mälarhamnar stärka Mälarhamnars ställning i transportsektorn, säger Andreas Andersson.

– Det känns mycket bra att vi har rekryterat Andreas Andersson till tjänsten som vd för Mälarhamnar. Rollen är viktig för att stärka Västerås och Köpings position i den nationella transportsektorn och jag är övertygad om att Andreas Andersson har den visionära kraften som kommer att driva på Mälarhamnars utveckling och därmed även få positiv effekt för Västerås och Köpings kommuner, säger Helene Öhrling, stadsdirektör Västerås stad.

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.