Företag:

Henrik Vuorinen

ShoreLink förstärker företaget med Henrik Vuorinen som ny affärsutvecklingschef från 21 februari. Han har under flera år arbetat som vd för Luleå Hamn. Dessförinnan har han arbetat inom SSAB i flera olika ledande roller inom produktion, underhåll och stora investeringsprojekt. Till en början kommer han främst att arbeta med affärer i Luleå.

– ShoreLink växer och vi har stort fokus på att utveckla både nya och befintliga affärer, säger vd Peter Mörtlund. Jag är övertygad om att Henrik, med sin gedigna erfarenhet från stora investeringsprojekt och omfattande kunskap från både stålbranschen och hamnverksamhet, kommer att bidra starkt till ShoreLinks utveckling. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss.

– ShoreLink, precis som hela vår region, står inför en oerhört spännande framtid. Det känns väldigt stimulerande att, tillsammans med partners och alla i ShoreLink, jobba för att ge kunderna de bästa förutsättningarna för en grön omställning, säger Henrik Vuorinen. Målet är att ShoreLink ska vara än mer närvarande och relevant i näringslivets logistikkedjor i framtiden.

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.