Ditt nya jobb på Sjöfartstidningen

Det är premiär för vår nya avdelning Jobb & Karriär där du hittar jobbannonser, folk som fått nytt jobb och annat som rör arbetsmarknaden.

Vi lanserar Jobb & Karriär för att bättre lyfta fram vad som händer på arbetsmarknaden inom den svensktalande sjöfarten. Det kommer att märkas i vårt nyhetsbrev två gånger i veckan men också på sjöfartstidningen.se och i tryckta Sjöfartstidningen.

Under sjöfartstidningen.se/jobb hittar du vår nya avdelning och kanske ditt nya jobb. Just idag har vi 25 tjänster utannonserade hos oss och det är allt från säljare, konstruktörer och skeppsbyggare till internationella samordnare. Arbetsgivarna som söker folk är både privata bolag och myndigheter, och där finns såväl rederier och konsultfirmor som varv.

Så nu kan du som besöker vår hemsida också hålla koll på vilka jobb det finns att söka i branschen och enkelt skicka in din ansökan via Sjöfartstidningen.

Vi får ofta höra från våra läsare att det är roligt att läsa om kollegor, både gamla och nya, vart de tagit vägen och vad de gör idag. Vi är alltid öppna för tips och nyheter så ta chansen och hör av er till oss för att tala och vad som händer på ert företag.

För att läsa mer klickar du här

Vidare till Sjöfartstidningen.se »

Få vårt nyhetsbrev!

 

Bli uppdaterad med de senaste sjöfartsnyheterna. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.