En sjöfartsreporter kapar trossen

Det händer en hel del här på Sjöfartstidningen. Inte nog med att redaktionen byter adress och flyttar från Lindholmen in till centrala Göteborg, så meddelas härmed den likaledes världsomvälvande nyheten att undertecknad har gjort sitt på tidningen.

Efter över fyra år på redaktionen – först som reporter och därefter som redaktionschef – är det nu dags för mig att hasta vidare till ett annat jobb. För den intresserade (ja, jag vet att ni är jättejättemånga) handlar det om ett jobb som trafikredaktör på något som heter Trafik Göteborg och som är ett samarbete mellan Göteborgs stad, Trafikverket och Västtrafik.

Jag gör min sista arbetsdag här imorgon onsdag, och sedan flyttar Sjöfartstidningen på torsdag. Det innebär som ni alla förstår att jag dessvärre missar den stora flytten, men det är smällar man får ta.

Med dessa sorgesamma avskedsord ber jag att få tacka för mig, och hoppas på förliga vindar framöver för alla och envar.


Lämna en kommentar på "En sjöfartsreporter kapar trossen"

  • Anonym Svara
   @Sten Göthberg:

   Tack, Sten!
   / Lars

 • Anonym Svara

  Tack och Lycka till Lars!

 • Fredrik Ahlman Svara

  Tack för de artiklar du gjort och lycka till på nya redaktionen!

  • Anonym Svara
   @Fredrik Ahlman:

   Tack, Fredrik!
   / Lars

 • Göran Andersson Svara

  Tack Lars för artiklar men du vet väl att man kapar bara trossen i nödfall , vanligtvis så lägger man av den och tar den med sig till nästa hamn.

 • Rolf B Bertilson Svara

  Tack Lars Andersson för alla dina fina artiklar i Sjöfartstidningen genom åren. Men, hur kan Du välja att sluta skriva om sjöfart till förmån för tråkig landsvägs- och järnvägstrafik? Det finns väl ingen verksamhet som är så rörlig och spännande som sjöfartens. Dessutom internationell i alla avseenden. Men, lycka till med det nya jobbet. Du kommer säkert att skriva väl även där! Är ersättaren redan på plats eller finns det en chans?

  • Profilbild på Lars Andersson
   Lars Andersson Svara
   @Rolf B Bertilson:

   Tack, Bertil – det var trevligt skrivet! Ja, ersättare till mig lär ju bli svårt… Men du kan ju alltid skicka in en ansökan..! 🙂
   / Lars

 • Berit Blomqvist Svara

  Lycka till Lars! Ska bli intressant att följa dig i Trafik Göteborg.